PALVELUN TOIMITUS- JA KÄYTTÖEHDOT

Ikä

Vain 18 vuotta täyttäneillä on oikeus tilata pizzaovi.fi-palvelun tuotteita. Alaikäiset saavat tilata tuotteita vain edunvalvojan suostumuksella. Ilmoitetut hinnat sisältävät arvonlisäveron.Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Toimitusaika

Tilauksen toimitusaika määräytyy toimittavan ravintolan ilmoittamien toimitusaikojen mukaan. Arvioitu toimitusaika ilmoitetaan aina tilausta tehdessä.

Tilausvahvistus

Vastaanotettuamme tilauksenne lähetämme teille tilausvahvistuksen sähköpostitse, joka on hyvä säästää siihen asti kunnes tilaus on saapunut. On ensiarvoisen tärkeää, että ilmoitetut yhteystiedot ovat oikein, jotta vahvistus tulee perille.

Maksuvaihtoehdot

Loppukäyttäjä voi valita palvelussa erilaisia maksutapoja, jotka ovat tällä hetkellä seuraavat: [Pivo, MobilePay, Masterpass, Siirto, Luottokorttimaksut, Verkkopankkimaksut: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, S-Pankki, Aktia, Ålandsbanken, Handelsbanken, POP Pankki, Säästöpankki, Oma Säästöpankki ja Puhelinmaksu sekä käteinen.] Palveluntarjoaja pidättää oikeuden tarjota muita maksutapoja tai olla tarjoamatta tiettyjä maksutapoja. Loppukäyttäjä valitsee sitovan maksutavan tilauksen yhteydessä. Jos loppuasiakas valitsee online-maksutavan, Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle.

1. Verkkomaksu

Tilaukset maksetaan etukäteen oman pankin maksuosiossa, johon palvelusta siirrytään automaattisesti ostoskorista, kun valittuna on verkkomaksu. Tämän jälkeen tilaus siirtyy valmistukseen. Palvelussa on kaikkien yleisimpien pankkien verkkomaksu painikkeet.

2. Maksu noudettaessa

Tilaukset maksetaan noudettaessa ravintolasta.

3. Maksu toimitettaessa

Tilaukset maksetaan toimituksen yhteydessä.

Asiakastietojen tallennus

Tilaajan tiedot tallennetaan :n asiakasrekisteriin. Rekisteröitymättömän asiakkaan tilatessa palvelusta, rekisteröidään hänelle käyttäjätili automaattisesti. Tilaamalla palvelusta, asiakas on lukenut ja hyväksynyt palvelun rekisteriselosteen. Tilaamalla palvelusta asiakas rekisteröidään pizzaovi.fi-palvelun asiakkaaksi.

Toimitus

Tilauksen toimitus tapahtuu kuljetuksella, poikkeuksena nouto. Mikäli tuotteen toimituksessa on ongelmia tai itse tuotteessa on vikaa, niin silloin tulee toimia, kuten reklamaatio kohdassa ilmoitetaan.

Reklamaatio

pizzaovi.fi-palvelun toimittajat sitoutuvat toimittamaan tilaukset ilmoitetussa ajassa ja sellaisina kuin ne on tilattu. Jos toimituksessa tai tuotteessa on kuitenkin vikaa, niin pyydämme ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme. Tilausvahvistuksessa ilmoitetaan myös tilauksen valmistavan ja toimittavan ravintolan tiedot ja toimitusaikaan sekä tuotteeseen liittyvissä asioissa voi myös olla yhteydessä suoraan toimittavaan ravintolaan nopeuttaakseen tiedon kulkua.

Valmistaja

Tilatut tuotteet siirtyvät tilauksen jälkeen pizzaovi.fi-palvelun yhteistyökumppanille, jonka asiakas on valinnut. Asiakkaan valitsema toimittaja valmistaa tilatut tuotteet sekä hoitaa tuotteiden kuljetuksen.